PT, Temmes, Tyrnävä

130 m2 • Puolukkatie 5 A • 115 000 €
4h+k+kph/wc+s+vh

Haluaisitko asua luonnon läheisellä asuinalueella kauempana kaupungin vilinästä?

Tässä se on!

Tämä viihtyisä koti sijaitsee Temmeksellä luonnon läheisellä Pesoskankaan asuinalueella. Paritalo on metsään rajoittuvalla vuokratontilla. Etupihalla on autokatos ja hyvän kokoinen etuterassi, johon mahtuu hyvin grilli ja pihakalusteryhmä.

Asuntoon tuo valoa sen vaaleat seinäpinnat ja ikkunoista tuleva luonnon valo. Lattiamateriaalina kuivissatiloissa on lämmin mahongin sävyinen laminaatti.

Olohuoneessa on tunnelmaa luova varaavatakka, jota käyttämällä voi pienentää myös sähkölaskua. Olohuone on yhteydessä ruokailutilaan ja keittiöön. U-mallisessa keittiössä on runsaasti sekä kaappi että tasotilaa. Keittiössä on luotu mukavaa kontrastia valisemalla yläkaappien ovien sävyksi valkoinen ja alakaappien ovien väriksi lämmin mahonki.

Kaikki kolme makuuhuonetta ovat hyvän kokoisia ja niissä on riittävästi säilytystilaa. Yhden makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone ja kahdessa huoneessa on kaapistot.

Tilavassa kylpyhuoneessa on wc, suihku, pesukoneliitäntä ja sauna. Kylpyhuone sopii värimaailmaltaan hyvin muuhun asuntoon. Valkoiset seinäkakkelit ovat saaneet suihkun kohdalle tehosteen ruskeista kaakeleista, joka sopii hyvin yhteen laittialaatan kanssa. Saunassa on raikkaat valkoiset seinät ja tummat lauteet.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa esittelyaika! Esittelyt vain sovitusti.

Kari Pesola 0400 261 559

ESITTELY ETUOVI.COM PALVELUSSA, KLIKKAA


Ilkka Nissilä
Kiinteistönvälit.
LKV, Tj

0400 399 667
ilkka.nissila(at)nsy.fi

Reijo Ylitalo
Kiinteistönvälit. LKV
Julk.kaupanvahvist.
040 507 6705
reijo.ylitalo(at)nsy.fi
 

Matti Laatikainen
Myyntineuvottelija
040 912 4109
matti.laatikainen
(at)nsy.fi

Vesa Nissilä
Myyntineuvottelija
0400 476 108
vesa.nissila
(at)nsy.fi

 

Marja Huovinen
Myyntineuvottelija
044 915 6840
marja.huovinen
(at)nsy.fi