OKT, Niittyranta, Kempele

138 m2 • Metsäniityntie 5 • 229 000 €
5h + k + s + at

Tämä hyvin pidetty ja käytännöllinen koti sijaitsee rauhallisella Niittyrannan alueella, lähellä Kempeleen keskustan palveluja ja liikuntapaikkoja.

Kodin yleisilme on lämminhenkinen ja valoisa! Puupintainen lattia, lattialämmitys ja vuolukivitakka luovat miellyttävät asumisolosuhteet. Keittiö on todella iso ja käytännöllinen, sisältäen runsaasti säilytys- ja laskutilaa.

Etelään suuntautuva olohuone on valoisa ja sen yhteydessä on iso, osittain parvekkeen suojassa oleva eteläterassi. Kodissa on kolme makuuhuonetta, joista kaksi on yläkerrassa, ja yksi alakerrassa. Alakerrassa on lisäksi vielä työhuone, johon on käynti suoraan lämpimästä kuistista, ja on siten helposti hyödynnettävissä neljäntenä makuuhuoneena.

Yläkerrassa on vielä iso lasitettu ja valokatteella varustettu eteläparveke, joka jatkaa mukavasti kesää molemmista päistä.

Keskeisellä paikalla olohuoneen ja keittiön välissä oleva varaava takka, sekä ilmalämpöpumppu takaavat, että tämän kodin energiakustannukset ovat todella pienet.

Tässä kodissa on runsaasti säilytystilaa! Päämakuuhuoneen yhteydessä oleva vaatehuone ja oma WC lisäävät arjen sujuvuutta.

Omalla isolla tontilla on runsaasti viheristutuksia ja hyötykasveja, antaen samalla hyvin myös näkösuojaa. Aurinkoinen eteläpuolella oleva takapiha on iso!

Koulut, päiväkodit, terveyspalvelut, urheilukentät ja -hallit, hiihtoladut ovat kaikki kätevästi lähellä. Kaiken kruunaa vielä talon yhteydessä oleva lämmin autotalli!

Pikitie pihalle asti!

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja osta tämä omaksi!

P. 0400 184 333
martti.yrjana (at) nsy.fi

==> Katso lisäkuvia etuovesta!

 

ESITTELY ETUOVI.COM PALVELUSSA, KLIKKAA


Ilkka Nissilä
Yrittäjä, Tj., LKV
0400 399 667
ilkka.nissila(at)nsy.fi

sinun kuvasi?
kuva_kari.jpg
Kari Pesola
Asuntokauppias
0400 261 559
kari.pesola
(at)nsy.fi

Reijo Ylitalo
Kiinteistönvälit. LKV
Julk.kaupanvahvist.
040 507 6705
reijo.ylitalo(at)nsy.fi

Martti Yrjänä
Kiinteistönvälit.
LKV, KTM
0400 184 333
martti.yrjana(at)nsy.fi